Ruta per l'Eixample. VL UPF

Avui al Voluntariat Lingüístic de la UPF hem fet una visita molt interessant per l’Eixample de Barcelona! Tot i que ens hem remullat una miqueta, ha valgut totalment la pena. L’Eixample és un dels deu districtes de Barcelona i es va construir després d’enderrocar les muralles, en un moment d’expansió i de creixement econòmic.

Avui ens han explicat com Barcelona es va decidir pel Pla Cerdà, en què consistien els altres plans que es van presentar i quines modificacions es van fer a allò que Idelfons Cerdà va projectar. També hem vist alguns dels carrers més importants i coneguts de Barcelona, com els carrers d’Enric Granados o Aragó o el passeig de Gràcia. Ha estat especialment interessant conèixer les històries rere alguns dels edificis més bonics de la ciutat, com el Museu Tàpies o la Casa Ametller, així com els edificis dissenyats per Antoni Gaudí! Ens ha agradat saber per què hi ha zones de Barcelona que es diuen el “Quadrat d’Or” o l'”Illa de la Discòrdia” i veure petits detalls que a vegades passen desapercebuts. Moltes gràcies a tots els que hi heu assistit, esperem veure-us a tots en pròximes visites del VL!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

Escrit per admin el 6 de Novembre, 2016