15025149_1214294405297640_4058294098729052875_o

Aquest dissabte, 12 de novembre del 2016, el Voluntariat Lingüístic de la UPF hem anat fins al Penedès, situat a tan sols uns 45 quilòmetres de Barcelona, a conèixer aquesta bonica zona, que acull una de les principals denominacions d’origen vitivinícoles de Catalunya, en la qual es produeixen no solament bons vins, sinó també la major part del cava que es produeix al nostre país.

Hem començat la jornada fent una caminada d’uns cinc quilòmetres que ens ha dut des del petit nucli de Can Rossell fins al celler de Can Bas, en un recorregut entre les vinyes que ens ha permès gaudir del bonic paisatge del Penedès.

Al celler Can Bas ens han explicat moltes coses sobre les vinyes i sobre el vi, hem visitat la bonica capella del segle XI que tenen dins la seva propietat i tot seguit ens han mostrat el seu celler i les instal·lacions on produeixen i emmagatzemen els seus vins. I finalment ha sortit el sol i hem pogut gaudir d’un tast d’un dels seus caves i de tres dels seus vins, que hem acompanyat d’un excel·lent aperitiu amb tomàquet i embotits i formatges!

Moltes gràcies a tots els que hi heu assistit, ha estat una jornada molt bonica que ens ha permès endinsar-nos en la cultura del vi, un aspecte important de la cultura i de l’economia catalanes. Esperem veure-us a tots de nou en les tres visites que queden encara en aquest trimestre!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

Escrit per admin el 12 de Novembre, 2016