Visita a l'Observatori Fabra

Avui el Voluntariat Lingüístic de la UPF hem anat fins a la serra de Collserola, a tocar del Tibidabo, a visitar l’Observatori Fabra, que va ser inaugurat l’any 1904 i és un dels quatre observatoris més antics en actiu que hi ha actualment al món.

En aquesta interessant visita hem conegut la història d’aquest bonic observatori, hem après què hi fan cada dia els meteoròlegs que hi treballen i n’hem visitat totes les instal·lacions. La part més espectacular és sense dubte la cúpula i l’enorme telescopi que hi ha en aquell espai, i sobretot, també, les impressionants vistes de què hem pogut gaudir des de l’exterior de la cúpula, a la part superior de l’observatori.

Després de la nostra visita a l’observatori hem tornat a Barcelona primer per uns bonics camins enmig del bosc i tot seguit per la carretera de les Aigües, on hem gaudit d’una estona i d’una conversa molt agradable mentre gaudíem d’unes magnífiques vistes sobre la ciutat.

I la pluja s’ha esperat just, just fins que hem finalitzat la visita! Hem tingut sort també en això! Moltes gràcies a tots els que heu assistit a aquesta interessant visita, en aquest dia tant característic de tardor, i també tan bonic! Esperem veure-us a tots de nou divendres vinent en la ruta de tradicions de Nadal, la darrera visita del trimestre i de l’any 2016!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

Escrit per admin el 26 de Novembre, 2016