16143728_1286696348057445_3810618854708652490_o

El dissabte 14 gener el Voluntariat Lingüístic de la UPF hem iniciat el programa d’activitats del segon trimestre amb una ruta sobre el modernisme a Barcelona, en un fred i ventós però bonic i assolellat matí d’hivern

El dissabte 14 gener el Voluntariat Lingüístic de la UPF hem iniciat el programa d’activitats del segon trimestre amb una ruta sobre el modernisme a Barcelona, en un fred i ventós però bonic i assolellat matí d’hivern… Al llarg de la visita hem conegut les principals característiques d’aquest corrent artístic i cultural de final del segle XIX i començament del segle XX i, resseguint principalment el passeig de Gràcia, hem vist alguns dels edificis modernistes més destacats, com la casa Comalat, el palau del Baró de Quadras, la Casa de les Punxes, la Pedrera, la casa Batlló i la casa Amatller. Finalment hem passat per davant dels Quatre Gats, conegut centre de trobada dels artistes modernistes de l’època, i hem acabat la nostra visita a l’imponent Palau de la Música Catalana, de l’arquitecte Puig i Cadafalch, una autèntica joia del modernisme català que té a més un gran valor simbòlic per a la societat catalana. Moltes gràcies a tots els que hi heu assistit, esperem veure-us a tots en pròximes activitats del VL!!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

Escrit per admin el 14 de Gener, 2017