El dissabte 21 de gener el Voluntariat Lingüístic de la UPF vam visitar Reus, la ciutat on va néixer l’arquitecte Antoni Gaudí, i que té, a més, un important patrimoni modernista. Després de la visita vam anar al Museu del Vermut

 

El dissabte 21 de gener el Voluntariat Lingüístic de la UPF vam visitar Reus, la ciutat on va néixer l’arquitecte Antoni Gaudí, i que té, a més, un important patrimoni modernista. Després de la visita vam anar al Museu del Vermut. Allà vam aprendre la història d’aquesta tradicional beguda (creada originàriament a Alemanya amb finalitats medicinals) i vam poder degustar-ne un got, juntament amb unes tapes per acompanyar. I finalment vam anar a la veïna ciutat de Tarragona, on vam visitar i conèixer el llegat romà i medieval de la ciutat. Moltes gràcies a tots els que hi vau assistir, va ser una visita intensa però interessant, en un fred i ventós dissabte d’hivern. Esperem veure-us a tots de nou en pròximes visites del VL!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

Escrit per admin el 21 de Gener, 2017