16427695_1300944296632650_6245857434382076549_n

El dissabte 4 de febrer el Voluntariat Lingüístic de la UPF vam anar fins a Figueres, al nord de Catalunya, la bonica ciutat on va néixer i viure Salvador Dalí, i que acull l’impressionant Teatre Museu Dalí, l’objecte surrealista més gran del món!Vam començar la jornada recorrent la impressionant i enorme fortalesa de Sant Ferran, als afores de la ciutat, una visita que ens va permetre no només conèixer la història del lloc, sinó també gaudir d’unes magnífiques vistes sobre la plana de l’Empordà, des dels nevats Pirineus fins a la Costa Brava! Tot seguit van anar al centre de Figueres, on vam tenir una estona per dinar, i després vam fer una molt interessant visita al Museu Dalí, on vam aprendre moltíssimes coses sobre les excentrecitats del geni Salvador Dalí, les seves pors i no pas pocs secrets de les seves magnífiques obres! I finalment vam poder fer un bonic recorregut pel centre de Figueres, que ens va dur fins a la casa on va néixer Salvador Dalí. Moltes gràcies a tots els que vau assistir a aquesta interessant visita, creiem que vam aprendre moltes coses, vam gaudir d’un magnífic dia i ens ho vam passar molt bé!! Esperem veure-us a tots de nou en pròximes activitats del VL!!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

 

Escrit per admin el 4 de Febrer, 2017