16716281_1306478879412525_5763045860815472530_o

Avui amb el Voluntariat Lingüístic de la UPF havíem de visitar únicament el Palau de la Generalitat

Avui amb el Voluntariat Lingüístic de la UPF havíem de visitar únicament el Palau de la Generalitat, però finalment hem afegit una visita extra i amb alguns estudiants hem tingut ocasió de pujar primer a l’impressionant mirador que hi ha a la planta superior de l’edifici Novíssim de l’Ajuntament de Barcelona, a la plaça de Sant Miquel, i tot seguit hem pogut visitar també les principals dependències de l’Ajuntament, un bonic edifici gòtic que es va començar a construir a final del segle XIV i que té espais tan impressionants com el Saló de Cent. I després ens hem reunit amb la resta d’estudiants i ha començat la visita que tocava pròpiament avui, la del Palau de la Generalitat, seu del Govern de Catalunya. La visita ha començat amb un emocionant vídeo sobre la història de l’edifici, que també es va començar a construir a final del segle XIV i que és un reflex de la dur a història de Catalunya, una nació mil·lènaria que malgrat l’ocupació que pateix des de fa tres-cents anys continua ben viva i dempeus, preparada per continuar contribuint al progrés de la humanitat al costat de les altres nacions lliures del món! Moltes gràcies a tots els que heu assistit a aquesta interessant visita, esperem veure-us a tots de nou en pròximes activitats del VL!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

Escrit per admin el 11 de Febrer, 2017