16835778_1313922675334812_2207315692469316187_o

Aquest dissabte, 18 de febrer, el Voluntariat Lingüístic de la UPF vam viatjar fins a la Conca de Barberà, al sud de Catalunya, on vam fer una triple visita en un bonic i assolellat dissabte d’hivern.

En primer lloc vam visitar la vila fortificada de Montblanc, on segons la llegenda sant Jordi va matar el drac; després vam anar a visitar un celler de vins de la DO Conca de Barberà, on vam aprendre com elaboren els seus excel·lents vins i vam poder tastar-ne tres, un de blanc i dos de negres; i tot seguit vam anar a dinar a l’alberg del petit poble de Barberà de la Conca, on vam aprendre a fer pa amb tomàquet i vam gaudir d’una ‘calçotada’, un àpat típic d’hivern de les comarques del sud de Catalunya. I finalment, per rematar la jornada, vam fer el 4t. concurs internacional de beure en porró del VL de la UPF, en el qual hi van prendre part 25 estudiants, que van mostrar les seves grans habilitats bevent d’aquest curiós i tradicional estri que és el porró!! Moltes gràcies a tots els que vau assistir a aquesta completa i interessant jornada, ens ho vam passar molt bé!! Esperem veure-us a tots en les tres activitats que encara queden en aquest trimestre!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

Escrit per admin el 18 de Febrer, 2017