Cultura i llengua per conèixer el país

Campus Catalunya

20/02/14 – TARRAGONA – Servei Lingüístic – URV

Dijous passat, al campus Catalunya de la URV, més de 40 estudiants d’arreu del món van poder ballar danses catalanes i conèixer què són els castells. A més van participar en altres activitats també relacionades amb la cultura catalana.

«Aquestes activitats s’organitzen cada quadrimestre, perquè els nous alumnes de mobilitat puguin començar a conèixer el país que els acull», segons ha dit la tècnica d’acolliment lingüístic Mònica Batet.

Els alumnes de mobilitat que s’acaben d’incorporar a la Universitat provenen de països ben diversos: Alemanya, Àustria, Brasil, Colòmbia, Eslovàquia, Estats Units, França, Holanda, Hongria, Iemen, Itàlia, Mèxic, Portugal, Polònia, Xile i Xina.

La URV acull els nous alumnes de mobilitat

Campus Catalunya

Escrit per marcel.banus el 20 de Febrer, 2014