26/02/14 – TARRAGONA – URV – SERVEI LINGÜÍSTIC

Universitaris estrangers que aquest febrer han participat en el Programa Gràcies dissabte passat van visitar els espais més impressionants de Tarragona. Itinere es va fer càrrec de mostrar-los com era l’antiga ciutat romana.

Des del portal del Roser fins a l’amfiteatre, passant per la Catedral, el Fòrum, la torre del Pretori i el circ romà, els estudiants estrangers van meravellar-se de l’espectacularitat i la importància de la Tàrraco romana.

Des del 2003, el Servei Lingüístic de la URV ofereix el Programa Gràcies als alumnes nouvinguts. Segons la seva responsable, Mònica Batet, “Gràcies és un curs de supervivència lingüística i cultural per a estudiants que acaben d’arribar a Catalunya. Aquest curs sempre l’acabem amb una visita als llocs més emblemàtics de Tarragona”.

Escrit per marcel.banus el 26 de Febrer, 2014