UVIC Plata d'Empúries

Dissabte 31 d’agost continuem l’activitat cultural del curs. Aquesta vegada fem una sortida meitat cultural, meitat d’oci. Anem a Empúries i a les platges dels voltants!

Continua llegint sobre UVIC Anem a Empúries i a la platja!

Escrito per diana el 31 de Agost, 2013

Durant la primera setmana de curs treballem de valent! Cada dia fem gairebé cinc hores de classe de llengua i, després, activitats culturals i practicar al carrer tot el que aprenem…!

Demà dissabte (31 d’agost) fem una visita teatralitzada a la ciutat romana d’Empúries, i a la tarda, anem a la platja tots junts. Esperem que faci bon temps. Però diumenge ens mereixem un dia de descans!

Aquests dies hem après a dir què fem habitualment i què ens agradaria fer… Per això use hem demanat que feu propostes d’activitats (no obligatòries!!) per fer diumenge.

Em sembla que ja n’heu parlat abans, perquè totes les propostes s’assemblen. Les podeu llegir a continuació:
Continua llegint sobre UVIC Necessitem un dia de descans!

Escrito per diana el 30 de Agost, 2013

El tercer dia de curs, dimecres 28 d’agost a la tarda, fem la segona visita guiada a Vic per conèixer el patrimoni artístic i cultural de la ciutat. Aquesta vegada anem al MEV, el Museu Episcopal de Vic.

Ens fa la visita guiada la Dolors, una treballadora de la Universitat de Vic que estima l’art i que, quan té temps lliure, explica les col·leccions de pintura i escultura als visitants del Museu.

La Dolors és una persona molt agradable i expressiva. Ens parla a poc a poc i gesticula molt. Utilitza paraules senzilles i fàcils d’entendre. Al Museu ens fa una visita curta però intensa, perquè ens explica les característiques principals i l’evolució de l’art a Catalunya entre els segles XI i XVI.

Després de la visita, sabries dir alguna cosa sobre cada corrent artístic? Prova-ho!

Escrito per diana el 28 de Agost, 2013

Avui, dimecres 27 d’agost, el segon dia del curs, fem una activitat al mercat de Vic.

UVIC visita al mercat de Vic - llimones

A classe aprenem estructures per demanar el nom i el preu de les coses i volem practicar-les. La Mariona ens dóna un full amb dibuixos de fruites, verdures i d’altres aliments. Però no hi ha res escrit! L’hem d’emplenar nosaltres!

Continua llegint sobre UVIC El mercat de Vic: fruites, verdures i moltes més coses…

Escrito per diana el 28 de Agost, 2013

UVIC Visita a la ciutat de Vic

El primer dia de curs, dilluns 26 d’agost, ja fem una visita a la ciutat de Vic. Tenim una guia molt simpàtica, la Mercè, que ens explica totes les coses en català! És una mica difícil d’entendre, perquè el primer dia només aprenem a saludar-nos, a donar informacions personals molt senzilles i els números. Però la Mariona i l’Oriol tradueixen algunes coses a l’anglès i a l’alemany. Així és una mica més fàcil!

Continua llegint sobre UVIC Una visita a la ciutat…

Escrito per diana el 26 de Agost, 2013