UVIC Visita a la ciutat de Vic

El primer dia de curs, dilluns 26 d’agost, ja fem una visita a la ciutat de Vic. Tenim una guia molt simpàtica, la Mercè, que ens explica totes les coses en català! És una mica difícil d’entendre, perquè el primer dia només aprenem a saludar-nos, a donar informacions personals molt senzilles i els números. Però la Mariona i l’Oriol tradueixen algunes coses a l’anglès i a l’alemany. Així és una mica més fàcil!

Veiem moltes coses: la Plaça Major (el primer nucli medieval de la ciutat de Vic), que té cases de tots els estils; la Catedral, amb les pintures de Sert; i, finalment, les restes del castell dels Montcada, que comparteixen espai amb la reconstrucció del Temple Romà.

Per acabar la visita, pugem al campanar de l’església de la Pietat. Hi ha unes vistes espectaculars! Però no ens hi quedem gaire estona perquè avui està núvol, fa vent i fa fred!

Escrit per diana el 26 de Agost, 2013