El tercer dia de curs, dimecres 28 d’agost a la tarda, fem la segona visita guiada a Vic per conèixer el patrimoni artístic i cultural de la ciutat. Aquesta vegada anem al MEV, el Museu Episcopal de Vic.

Ens fa la visita guiada la Dolors, una treballadora de la Universitat de Vic que estima l’art i que, quan té temps lliure, explica les col·leccions de pintura i escultura als visitants del Museu.

La Dolors és una persona molt agradable i expressiva. Ens parla a poc a poc i gesticula molt. Utilitza paraules senzilles i fàcils d’entendre. Al Museu ens fa una visita curta però intensa, perquè ens explica les característiques principals i l’evolució de l’art a Catalunya entre els segles XI i XVI.

Després de la visita, sabries dir alguna cosa sobre cada corrent artístic? Prova-ho!

Escrit per diana el 28 de Agost, 2013