UVIC Plata d'Empúries

Dissabte 31 d’agost continuem l’activitat cultural del curs. Aquesta vegada fem una sortida meitat cultural, meitat d’oci. Anem a Empúries i a les platges dels voltants!

El programa és el següent:

  • A les nou (9.00) ens trobem a l’estació d’autobusos de Vic. Després de veure els Sagals d’Osona ahir al vespre, segur que molts vau anar a dormir tard! Us agraïm l’esforç de llevar-vos d’hora i ser puntuals… 😉
  • A un quart de deu (les 9.15) sortim cap a Empúries. El viatge dura una hora i mitja. És estrany, però tots esteu molt desperts de bon matí!
  • A tres quarts d’onze (les 10.45) arribem a Empúries. La visita comença a les onze (les 11.00), però la guia arriba una mica tard perquè s’ha de disfressar de romana. Parla a poc a poc, però avui ens costa una mica d’entendre, perquè utilitza paraules difícils.
  • Al migdia anem al poblet de Sant Martí d’Empúries. Tothom s’espavila per dinar.
  • I després anem a la platja. Tenim temps per banyar-nos fins a les cinc (les 17.00). Després hem d’anar caminant a l’Escala. Hem quedat amb el conductor de l’autobús que a les sis (les 18.00) tornarem cap a Vic.

Us recomanem que feu fotos. La Costa Brava és molt bonica!

Escrit per diana el 31 de Agost, 2013