Des de la meva arribada a Vic, tinc un ritme de vida molt diferent. Em llevo més tard que a Paris perqué no vaig a la universitat abans de dos quarts de deu. Esmorzo després de dutxarme i m’en vaig. Normalment torno a casa a la tarda i dino. A vegades no tinc clase després i faig esport: corro gairebé tots els dias, pero el dilluns no puc perqué tinc clase de francés a la vespre.

Els feiners no faig moltes cosas a la nit perqué he de llevantarme, pero a vegades vaig al cine o a sopar amb els amics. Si tinc feina per la universitat, la faig abans de anarme a dormir, i si no en tinc llegeixo. No miro la televisió perqué no m’agrada.

Els caps de semana puc fer moltes cosas, i normalment vaig a visitar una ciutat o caminar per les muntanyas. Pero ara vaig a anarme a la platja amb els amics perqué está arribant el estiu.

Charlotte (França)
Escrit per oportell el 17 de Maig, 2011